Ontdek onze nieuwigheden op Agribex en Agro-Expo

Nadat corona de voorbije jaren een dikke streep door onze beursagenda trok, volgt er met de jaarwissel in zicht zowaar een ‘double bill’. Met Agribex en Agro-Expo neemt Goderis CowCompany deel aan twee beurzen in even veel maanden. De ene in december in Brussel, de andere in januari in Roeselare. Twee unieke gelegenheden dus om ons huidige aanbod en onze verdere plannen te ontdekken, al zijn we natuurlijk ook benieuwd naar wat jullie ons te vertellen hebben! 

Rantsoenberekening

Op het vlak van rantsoenberekening en bedrijfsbegeleiding licht Marc Goderis graag de mogelijkheden en voordelen van het CNCPS-model toe. Hij zal demonstreren hoe dit de basis kan vormen voor weloverwogen beslissingen, die dan weer kunnen resulteren in een maximale melkproductie aan minimale kosten.

Klauwverzorging

Onze Amerikaanse klauwverzorgingsboxen krijgen we helaas niet op onze standruimte. Wout Goderis licht wel graag toe hoe we hiermee onze capaciteit verder opkrikken, en dat op een efficiënte en diervriendelijke manier. Beantwoord op Agribex onze wedstrijdvraag over deze ‘tweeling’ en maak zo kans op een waardebon twv 100 euro voor een van onze diensten!

Stallenbouw en -renovatie

Ook ons advies voor stallenbouw en -renovatie vormt een highlight op deze beursdeelnames. Sinds kort is Goderis CowCompany immers verdeler van Calf-Tel, dat volgens onze eigen ervaring de beste huisvesting voorziet voor kalveren en jongvee. Dit kunnen wij combineren met buisventilatie en windgordijnen, zodat we een volledig systeem kunnen aanbieden uit één hand.

Koeparade

Op Agro-Expo zijn we bovendien hoofdsponsor van de Grandioze Koeparade, die er op zondag vanaf 11 uur plaatsvindt. We trakteren er ook iedereen op een ijsje van La Glace de Fie. Nog twee extra redenen om naar deze beurs af te zakken, dus!

Agribex vindt plaats van 6 tem 10 december 2023 in Brussels Expo. Je vindt Goderis CowCompany opnieuw in hal 3, op stand 3104. Klinken op het nieuwe jaar doen we op Agro-Expo, van 27 tem 29 januari 2024 in Expo Roeselare. Daar vind je ons op standnummer 327.

2023-12-12T18:24:55+00:00