Ontdek onze diensten tijdens de ‘portes ouvertes’ in Houtkerque

Op dinsdag 1 februari 2022 richt Lely Center een open dag in bij ‘GAEC Des 4 Extrémités’ van de familie Verhaeghe in Houtkerque; net over de Franse grens. Zij demonstreren er onder meer hun melk- en mestrobot, terwijl ook andere partners hun recente realisaties op deze boerderij komen toelichten. Zo ontdekt u er ook het complete dienstenpakket van Goderis CowCompany

In 2020 stonden we de familie Verhaeghe reeds bij met advies toen hun stal aan renovatie toe was. Daarover las u eerder al in dit nieuwsbericht. Ondertussen mochten we er ook ventilatoren plaatsen en zijn we hier de vaste partner voor de klauwverzorging en rantsoenberekening. Kortom: ons complete gamma aan diensten, waarmee we er telkens naar streven om de bedrijfsresultaten van externe veehouders op te krikken.

Deze open dag is voor u de ultieme gelegenheid om onze aanpak te leren kennen en de resultaten met eigen ogen te aanschouwen. Samen met de andere partners en leveranciers ontmoeten we u graag, tussen 10 en 18 uur, in Rue de l’Hey Becque 2 in 59470 Houtkerque.

Meer weten over advies bij stallenbouw of -renovatie? Contacteer Marc Goderis!

2022-01-23T11:01:14+00:00