Kom jij ons team van klauwverzorgers versterken?

Wil jij net als Michiel, Jens en Jonas de baan op met een klauwverzorgingsbox van Goderis CowCompany? Wil jij ook rundveehouders en hun dieren gelukkig maken met jouw ingrepen en adviezen? En wil je aan de slag in een jong, dynamisch team met een familiale werksfeer? Lees dan snel onze vacature en contacteer ons als je jezelf herkent in het gezochte profiel!  

Over ons

De familie Goderis runt al drie generaties lang een gemengd landbouwbedrijf in het West-Vlaamse Leisele. Met ons CowCompany-team bieden we een compleet dienstengamma aan om ook de bedrijfsresultaten van externe veehouders op te krikken. Dat gaat van diergeneeskunde over bedrijfsbegeleiding, stalventilatie, advies stallenbouw en -renovatie tot klauwverzorging. Om onze groei in die laatste tak te kunnen bijbenen, zijn we momenteel op zoek naar een extra klauwverzorger.

De functie

Als klauwverzorger bezoek je dagelijks de vele melk- en vleesveehouders uit ons klantenbestand om de poten van hun koeien te bekappen en eventuele letsels te behandelen. Dat is belangrijk om het dierenwelzijn te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Zo kom je in contact met zowel mensen als dieren, kun je zelfstandig werken en word je daarbij continu omgeven door de gezonde boerenlucht. Door het oplossingsgerichte karakter van je werk bezorgt deze job jou ongetwijfeld veel voldoening. We bieden in eerste instantie een halftijdse betrekking aan, met optie tot voltijds.

Gezocht profiel

Met momenteel al drie vaste klauwverzorgers in ons team vormt deze activiteit een belangrijk onderdeel van ons totale dienstenpakket. We stellen je hiervoor dan ook graag het modernste materiaal ter beschikking en delen onze jarenlange kennis tijdens de interne opleiding die we voorzien. Ervaring is dus geen must; enige affiniteit met de landbouwsector en rundveehouderij is wel vereist. Ter aanvulling van de huidige equipe zijn we specifiek op zoek naar een jonge, gedreven werkkracht. Deze job lijkt ons bijvoorbeeld ideaal voor wie een periode wil overbruggen om later het landbouwbedrijf thuis over te nemen.

Interesse in deze functie? Contacteer Wout Goderis!

2023-03-02T11:22:54+00:00