Herbeleef ons klantenfeest met alle presentaties, foto’s en een aftermovie

Na twee jaar corona-uitstel konden we begin juli dan toch ons langverwachte klantenfeest vieren. Wat Marc Goderis en Mieke Dewulf in 1985 oprichtten als een veeartsenpraktijk, is sinds de intrede van hun jongste zoon Wout uitgegroeid tot een echte CowCompany. Daarbij staat nu een heus team klaar om via diverse diensten de bedrijfsresulaten van externe veehouders op te krikken. Meer dan 300 klanten kwamen langs op de boerderij in Leisele, om er bij te leren, sectorgenoten te ontmoeten en mee met ons die voorbije 35 jaar te vieren. Herbeleef alles hier!

Presentaties

We startten de dag met een viertal lezingen van experts uit ons netwerk. Klik op de namen hieronder om de bijhorende presentatie te zien.

Foto’s

De geboeide toehoorders, de amicale ontmoetingen, de partnerstands in de beurstent … Niks ontsnapte aan de blik van onze fotograaf! Meer foto’s vindt u op onze Facebookpagina.

Aftermovie

Liever bewegende beelden? Bekijk dan zeker ook eens de aftermovie! Daarin wordt het volledige feest samengevat in enkele minuten; vanaf de ontvangst en de netwerklunch tot de afsluitende muzikale act.

Evaluatie

Was u ook aanwezig op ons klantenfeest? Dan weten we heel graag wat u er zelf van vond! Daartoe kan u het online evaluatieformulier invullen.

Met dank aan…

We danken onze preferred, premium en basis partners om dit klantenfeest mee mogelijk te maken!

2022-07-20T08:10:21+00:00