Goderis CowCompany verhuist van Leisele naar Izenberge

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Op 1 januari 2024 verhuist Goderis CowCompany van de huidige locatie in Leisele naar een bedrijfspand in Izenberge. Zo heeft de onderneming alle mogelijkheden om verder te groeien en de klanten beter te bedienen.

Nieuwe mijlpaal

Het succesverhaal van Goderis CowCompany start in 1985, wanneer Marc Goderis afstudeert als vakdierenarts rund en zijn praktijk opstart in Gijverinkhove. In 1992 trekt hij samen met zijn vrouw Mieke Dewulf naar de ouderlijke hoeve in Leisele, waar de dierenartsenpraktijk tot in 2023 gevestigd was.

“Tien jaar geleden vervoegde ook onze jongste zoon Wout onze company, als klauwverzorger. Daarna volgden er nog meer diensten: bedrijfsbegeleiding, rantsoenberekening, advies rond stallenbouw of -renovatie en stalventilatie. Tegelijk zagen we ook het aantal medewerkers fors toenemen”, legt Marc Goderis de reden van de verhuis uit.

Voordelen voor klanten

“Dit maakt dat we uitkeken naar een ruimer pand, wat we vonden in Izenberge”, pikt Wout Goderis in. “Daar kunnen we onze klauwverzorgingsboxen voortaan overdekt stallen en kunnen we de medicatie, klauwverzorgingsproducten en ventilatoren op een overzichtelijke manier stockeren voor onze klanten. Voor hen zijn we nu ook een stuk beter bereikbaar”, somt hij de voordelen op.

Je vindt Goderis CowCompany voortaan in de Izenbergestraat 153 in Izenberge. Bestellingen kunnen voorlopig telefonisch, via sms of per mail worden geplaatst, waarna die worden klaargezet in het sas. Binnenkort volgt er ook een webshop.

 Meer weten? Contacteer ons hier

2024-01-01T06:42:27+00:00