Goderis CowCompany neemt deel aan Demobeurs Hittestress

Op 14 en 16 maart 2023 organiseert ILVO twee demobeurzen die aansluiten bij hun demoproject Eerste Hulp Bij Hittestress Koe (EHBH Koe). Rundveehouders komen er te weten welke maatregelen ze kunnen treffen om hittestress te voorkomen en wat de mogelijkheden zijn om de gevolgen ervan te beperken. Als specialist ter zake zal Goderis CowCompany deelnemen aan de demonstratie rond ventilatie. We zullen er ook aanwezig zijn met een beursstand.

Op de demonstratiebeurzen worden rundveehouders vooreerst objectief geïnformeerd over de gevaren en de tijdige detectie van hittestress, alsook over de vele mogelijkheden die er bestaan om hittestress te voorkomen of te bestrijden. Verscheidene firma’s demonstreren hun producten en diensten die ze rond dit thema aanbieden. Geïnteresseerde bezoekers krijgen gerichte informatie in enkele thematische demonstraties. Daarnaast is er een beurs waar specifieke informatie uitgewisseld kan worden en ook onderzoekers aanwezig zijn om bijkomende duiding te verstrekken.

De beurzen vinden plaats op 14 maart bij ILVO Dier in Melle en op 16 maart op de Hooibeekhoeve in Geel. Op die eerste locatie zal Goderis CowCompany deelnemen aan de demonstratie rond ventilatoren / verneveling / soaking. Daarnaast zijn er ook demo’s rond voeder- en kuiladditieven en stallenbouw en -inrichting. Het volledige programma en een overzicht van alle standhouders in Melle vind je op deze overzichtspagina. Deelnemen is gratis en op voorhand aanmelden is niet nodig.

Nu alvast benieuwd hoe korfventilatoren hittestress bij jouw veestapel kunnen voorkomen? Herbekijk dan zeker deze webinar van Wout Goderis.

Meer weten over stalventilatie? Contacteer Wout Goderis!

2023-03-08T17:36:13+00:00