Drukke junimaand voor Goderis CowCompany

Nu er eindelijk weer fysieke events mogen plaatsvinden, zijn onze agenda’s meteen goed gevuld. In juni alleen al heeft Goderis CowCompany maar liefst drie activiteiten op de kalender staan. Kom af en maak zo kennis met ons complete dienstenaanbod!

Vlaams Buiatrie Congres

Vooreerst is er op 2 en 3 juni het Vlaams Buiatrie Congres in Gent, georganiseerd door Vlaamse Buiatrie Vereniging en IE-NET Ingenieursvereniging. Op dit internationaal en toekomstgericht event gaat men via lezingen en workshops op zoek naar het raakvlak tussen buiatrie en engineering. Hierbij onderzoekt men dus hoe veeartsen en ingenieurs elkaar kunnen versterken. Marc en Wout Goderis wonen dit congres bij om hun kennis te verruimen en zijn benieuwd welke nieuwe inzichten en verbeteringen dit zal opleveren voor hun dagelijkse werkzaamheden. Als silver partner heeft Goderis CowCompany er ook een stand, waar de aanwezige experts onder meer onze nieuwe klauwverzorgingsbox en de ventilatie-oplossingen kunnen ontdekken.

Terres en Fête

Op 10, 11 en 12 juni steken we dan weer met ons team de grens over tot in Tilloy-les-Mofflaines bij Arras, voor de agribeurs Terres en Fête. Ook daar demonstreren we onze nieuwe klauwverzorgingsbox en stellen we graag onze verschillende ventilatiesystemen aan u voor. U bent er natuurlijk ook welkom voor meer informatie over onze andere diensten: diergeneeskunde, rantsoenberekening en bedrijfsbegeleiding, en advies rond stallenbouw en -renovatie. Afspraak op onze stand in gang F! Meld u alvast aan op ons Facebookevent en krijg zo updates over onze beursdeelname.

Demo BovINE en PneumoNEE

Tot slot nodigen we u op 22 juni graag uit voor een demonamiddag rond pneumonie en buisventilatie bij vleesveekalveren, op onze eigen boerderij in Leisele. Dit kadert in het Europees project BovINE en het VLAIO-project PneumoNEE, en wordt georganiseerd in samenwerking met Universiteit Gent, ILVO, Boerenbond en DGZ. Prof. dr. Bart Pardon zal er live de snelscan longecho demonstreren en daarnaast zijn er nog een drietal workshops rond kalvergezondheid en buisventilatie. Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht en de plaatsen zijn beperkt. De inschrijvingen verlopen via het Rundveeloket.

Meer weten over klauwverzorging en stalventilatie? Contacteer Wout Goderis!

2022-06-07T07:01:34+00:00